ما 7روز هفته 24 ساعته در خدمت شما هستیم
mazrae store
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
دستگاه جوجه کشی

آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی

جوجه کشی به فرایند پرورش و نگهداری جوجه‌ها در یک محیط گرم و رطوبتی مناسب گفته می‌شود. دستگاه جوجه کشی اتوماتیک، یک دستگاه کاملاً خودکار است و جزو لوازم نگهداری و پرورش طیور است که برای پرورش جوجه‌های مرغ و دیگر پرنده‌ها به‌کار می‌رود. این دستگاه می‌تواند به شکلی کاملاً اتوماتیک، مراحل پرورش جوجه‌ها را انجام دهد و به‌کاربر اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به پیگیری‌های دقیق، جوجه‌های خود را پرورش دهد. برای ساخت یک دستگاه جوجه کشی اتوماتیک، ابتدا یک محفظه از جنس پلاستیک یا فلزی برای این منظور استفاده می‌شود. این محفظه باید به‌گونه‌ای طراحی شده باشد که در آن میزان رطوبت و دمای هوا به‌سختی تحت تأثیر عوامل خارجی قرار گیرند. در ادامه، به‌منظور کنترل دمای داخلی محفظه، یک سیستم دماسنجی انتخاب و نصب می‌شود. این سنسور به‌سرعت دمای داخلی محفظه را به‌طور مداوم اندازه گیری می‌کند و در صورت نیاز، سیستم تهویه اتوماتیک آن را تنظیم می‌کند.می‌توانید دستگاه‌های جوجه‌کشی را از سایت مزرعه خریداری نمایید.

چگونگی ساخت دستگاه جوجه کشی

در مرحله اول ظرف آب را داخل دستگاه در کنار دیواره عرض جعبه پلاستوفوم قرار دهید. ۱۵ سانت از کفی ظرف آب اندازه گیری کرده و محل قرارگیری لامپ را مشخص کنید این فاصله باعث می‌شود که ظرف یا جعبه در معرض سوختگی قرار نگیرد و آب به خوبی بخار شود. توجه داشته باشید که لامپ باید از لبه ظرف آب ۵ سانت بالاتر قرار گیرد تا مشکلی در روند کاری شما ایجاد نشود

لیست تجهیزات مورد نیاز برای ساخت دستگاه جوجه کشی

جای لامپ دیواری طلق یا شیشه دریل شارژی
فن ۱۲ در ۱۲ (۲۲۰ ولت) لوله خالی خودکار  پیچ گوشتی
برد کنترلر آداپتور پیچ و مهره
سیم نمره یک چسب دو طرف لامپ ۱۰۰ وات
ظرف آب ترمینال ریز جعبه پلاستوفوم درب دار

نحوه اتصال فن دستگاه جوجه کشی

نحوه اتصال فن
نحوه اتصال فن

جهت اینکه فن به درستی به دیواره جعبه نصب شود، می‌توانید از ورقی که به صورت ۹۰ درجه تا شده استفاده کنید، البته هر وسیله دیگری که توانایی نگهداری فن را دارد می‌توان در ساخت این دستگاه به کار برد. فن را در بالای لامپ با فاصله ۶ الی ۷ سانت نصب کنید. معمولا در فن های کتابی قسمتی که برند محصول درج شده نشانگر سمت دمش می‌باشد. بدین منوال در دستگاه جوجه کشی رطوبت و دمای مناسب تامین می‌شود.

روش سیم کشی دستگاه جوجه کشی

روش سیم‌کشی
روش سیم‌کشی

سیم مورد استفاده همانطور که در ابتدای مقاله گفته شد شماره یک می‌باشد. سیم قرمز رنگ برای فاز و آبی برای نول به کار گرفته می‌شود. با ایجاد یک سوراخ در بدنه جعبه، سیم ها را از آن گذارنده و به لامپ متصل کنید. بدین طریق سیم فن را نیز به بیرون از جعبه انتقال دهید و در انتها با جمع کردن تمامی سیم ها آن ها را توسط ترمینال معمولی که به دیواره بیرونی نصب کرده اید وصل کنید.

تخم نطفه دار چیست

به تخم حاصل از جفت‌گیری موفق پرنده ماده و نر تخم نطفه دار می‌گویند. تخم نطفه دار حداکثر تا یک هفته قابل استفاده است و بعد از این مدت به شدت نطفه درون تخم ضعیف می‌شود.

چگونه تخم ها را در دستگاه جوجه کشی دستی بچرخانیم

چگونه تخم هارا در دستگاه جوجه کشی دستی بچرخانیم
چگونه تخم هارا در دستگاه جوجه کشی دستی بچرخانیم

روش چرخاندن تخم ها در این دستگاه به صورت دستی می‌باشد. که باید هر ۴ ساعت یکبار تخم ها چرخانده شوند. توصیه می‌شود تخم ها را روزانه ۶ بار بچرخانید. به منظور این کار بر روی تخم‌ها علامت بگذارید تا هنگام چرخاندن یک دور کامل مشخص شود.

شانه جوجه کشی

می‌توانید در کف دستگاه یک شانه جوجه کشی قرار دهید و زیر آن درب نوشابه بگذارید تا ظرف مستقیم با کف در ارتباط نباشد و یک الی دو سانت فاصله داشته باشد. در صورت نداشتن شانه کفی را با کاه یا تراشه چوب پر کنید.

برای کاهش و یا افزایش دمای داخل دستگاه جوجه کشی چیکار کنم

در دستگاه‌های دست‌ساز معمولا از حرارت لامپ برای تأمین دما استفاده می‌شود. بنابراین با کاهش و یا افزایش شدت نور لامپ می‌توان دمای داخل دستگاه را کنترل نمود. برای این کار می توان از یک دیمر بهره برد و توسط آن شدت نور و در نتیجه حرارت تولیدی لامپ را کاهش و یا افزایش داد.

نتیجه گیری:در این مقاله به آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی پرداخته‌ایم که با کمترین هزینه قابل ساخت بوده و بهترین وسیله برای استفاده در جوجه کشی با راندمان مناسب می‌باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا